Categoria: General

Rubí Forma engega el procés de contractació de personal formador

S’ofereixen dues sessions informatives per aclarir dubtes: el dimecres 14 de febrer a les 16 h i el dilluns 19 de febrer a les 10 h, a l’edifici Rubí Forma.

 

Les persones o empreses interessades en ser contractades com a personal formador o empresa formadora poden presentar la seva candidatura fins al 15 de març de 2024. El dia 2 de febrer es va publicar l’acord marc per a la contractació de personal formador per Rubí Forma i al perfil del contractant.

Informem que el proper el dijous 7 de març de 8 h a 10h del matí farem una sessió conjunta amb el servei de contractació per resoldre dubtes i/o altres informacions sobre el procés de licitació de l’acord marc de l’Ajuntament de Rubí. La sessió es realitzarà en l’ edifici de Rubí Forma , Rambleta de Joan Miró s/n de Rubí.

Per fer àgil la sessió uns agrairem que porteu ja llistat de dubtes i/o qüestions concretes.

Amb la finalitat de controlar l’aforament de la sala us demanem que confirmeu l’ assistència a través del qüestionari següent: https://forms.office.com/e/H7KWCib9KW?origin=lprLink

Per consultes sobre la plataforma podeu contactar amb VORTAL al 917 89 65 57 o al correu info@vortal.es; els dubtes sobre el procés de licitació es poden dirigir a contractació@ajrubi.cat i les consultes sobre la informació tècnica que cal aportar es poden fer a  l’oficina de formació de Rubí Forma a acordmarcformadors@rubiforma.cat

Enllaç a la presentació de les sessions informatives: