FORMACIÓ PER A JOVES

 

Els Programes de Formació i Inserció (PFI) són estudis dirigits a joves que no han obtingut la titulació de la ESO i es volen continuar formant cap a la via de la formació professional. Per accedir a aquests programes cal que compleixis amb els següents requisits:  Cal tenir entre 16 i 21 anys durant l’any d’inici del programa i no haver obtingut el títol de la ESO.

El PTT és una modalitat de programa dins del programa de formació i inserció (PFI), organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Rubí. Els dos perfils professionals del PTT Rubí tenen com a centre de referència l’INS La Serreta i s’imparteixen  en la rambleta Joan Miro, a l’edifici Rubí Forma.

Singulars. L’objectiu del programa és reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d’actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d’Implementació de la Garantia Juvenil. Els joves reben un acompanyament i assessorament individualitzat, una formació professionalitzadora i un contracte laboral de 6 mesos, amb el qual posen en pràctica el coneixements adquirits.