Categoria: General

 

AVÍS. EL RUBÍ FORMA TANCA LES SEVES PORTES COM A MESURA PREVENTIVA PEL CORONAVIRUS.

L’Ajuntament de Rubí està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant el coronavirus (Covid-19). Seguint les recomanacions de les administracions competents, el Consistori ha decidit ajornar totes les activitats i esdeveniments amb públic, com a mínim, fins al 27 de març, amb l’objectiu de contribuir a frenar l’expansió d’aquest virus. Així, queden ajornades totes les activitats previstes a Rubí Forma i l’edifici situat a la Rambleta de Joan Miró s/n també romandrà tancat al públic. A més, la Jornada de Formació Professional dels dies 1 i 2 d’abril, queda també ajornada.

El consistori manté l’atenció a la ciutadania per vies no presencials:

El RubíForma atendrà a través del telèfon 93 581 39 00 i de les adreces electròniques informacio@rubiforma.cat, per qüestions relatives a l’Oficina d’Informació i Orientació, de formacio@rubiforma.cat, per contactar amb l’Oficina de Formació i de borsadetreball@rubiforma.cat per temes que tenen a veure amb l’Oficina d’Intermediació Laboral.

El protocol adoptat per l’Ajuntament de Rubí preveu revisar periòdicament les mesures aplicades per adaptar-les a l’evolució de la situació en cada moment. Podeu mantenir-vos informats sobre la situació a la ciutat a través de www.rubi.cat i de la resta de canals de comunicació oficials.

Us informarem, tan aviat com sigui possible, de la reprogramació d’aquestes activitats.

Gràcies per la vostra comprensió.