Categoria: General

 

RUBÍ PROMOU LA CONTRACTACIÓ A TRAVÉS D’FP DUAL AMB UNA JORNADA DIRIGIDA AL TEIXIT EMPRESARIAL

La proposta s’organitza en col·laboració amb la Alianza per l’FP Dual i tindrà lloc en línia el proper 10 de març

L’Ajuntament de Rubí, a través del Consell de la Formació Professional de la ciutat, organitza un seminari web per mostrar els beneficis que aporta aquesta modalitat d’FP a l’empresariat. La jornada tindrà lloc en línia el proper dimecres 10 de març a les 9.30 h.

La sessió, que s’ha treballat en col·laboració amb l’Aliança per l’FP Dual, mostrarà a través de testimonis en primera persona que l’FP dona resposta directe a les empreses que busquen talent adaptat a les seves necessitats. “La relació entre els centres de formació professional i els centres de treball cada cop és més indispensable per millorar l’ocupabilitat de les persones joves. En l’actual context d’emergència sanitària ens ha semblat importantíssim dedicar una jornada a promoure una modalitat de formació que dona feina als joves i aporta talent a les empreses” diu el regidor d’Ocupabilitat i Educació, Víctor García Correas.

La proposta comptarà amb la presència de Guillem Salvans Subirats, gerent sènior de projectes de la Fundación Bertelsmann que oferirà la xerrada FP dual: incorpora talent a la teva empresa!. Després, Amelia Sánchez Alciturri, directora gerent de l’empresa High-Tech Ingredients Solutions SL, i Adrià Roldán Polo, tècnic de Recursos Humans de l’empresa Top Cable, compartiran amb les persones assistents l’experiència de les seves respectives empreses a l’hora de contractar joves a través de l’FP Dual. La sessió es tancarà amb un torn obert de preguntes. Per assistir a jornada cal fer una inscripció prèvia en aquest enllaç.

L’FP Dual és una modalitat de formació professional en la qual els alumnes passen més de la tercera part de la seva formació a l’empresa com aprenents. Així, esdevé motor d’ocupabilitat juvenil, afavoreix el treball conjunt entre centres de treball i centres de formació professional i és la connexió perfecta entre la demanda de personal i les persones que busquen feina.