Categoria: General

Rubí prepara una jornada dirigida al teixit empresarial per promoure la contractació en modalitat d’FP Dual

La sessió tindrà lloc el proper 23 de novembre a l’edifici Rubí Forma i comptarà amb testimonis i experts d’aquesta modalitat de formació professional
Imatge d’arxiu de la benvinguda de l'alcaldessa a l'alumnat contractat en modalitat dual del curs 22 -23 (foto: Ajuntament de Rubí -Localpres)
Imatge d’arxiu de la benvinguda de l’alcaldessa a l’alumnat contractat en modalitat dual del curs 22 -23 (foto: Ajuntament de Rubí -Localpres)

 

L’Ajuntament de Rubí, a través del Consell de la Formació Professional de la ciutat, organitza una jornada informativa per explicar a l’empresariat la metodologia, el procés i els beneficis de contractar a través de la modalitat d’FP DUAL. La jornada tindrà lloc el proper 23 de novembre de 9 a 12 h a l’auditori de l’edifici Rubí Forma.

La proposta comptarà amb la presència de Tomàs Marín Sánchez, Tècnic Docent Unitat FCT Dual de la Direcció General de Formació Professional del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Marta Masagué Arboler, responsable de Serveis d’Atenció i Suport als joves de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya. Després de les intervencions dels experts, s’obrirà un espai on s’exposaran casos reals de bones pràctiques a partir dels testimonis d’empreses i aprenents que ja han optat per la contractació a través de l’FP DUAL. Així, la sessió mostrarà que l’FP DUAL dona resposta directa a les empreses que busquen talent que encaixi en les seves necessitats i dinàmiques de treball.

L’FP Dual és una modalitat de formació professional en la qual els alumnes passen un part de la seva formació a l’empresa com aprenents. Així, esdevé motor d’ocupabilitat juvenil, afavoreix el treball conjunt entre centres de treball i centres de formació professional i és la connexió perfecta entre la demanda de personal i les persones que busquen feina.

Per assistir a la jornada cal fer una inscripció prèvia en aquest enllaç.