Categoria: General

 

“RUBÍ IMPULSA EL TECNOTALENT” BUSCA PERSONES I EMPRESES INTERESSADES EN LA TRANSFORMACIÓ TECNOLÒGICA I DIGITAL

El programa, que es desplega a través de Rubí Forma, vol promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic del teixit empresarial a través de la tecnologia
Rubí impulsa el tecnotalent
Rubí impulsa el tecnotalent

Rubí impulsa el tecnotalent és un programa que neix en el context de la crisi sanitària generada per la COVID-19 i es dirigeix a persones i a empreses de Rubí. Subvencionat per la Diputació de Barcelona, vol promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic del teixit empresarial a través de la tecnologia.

La situació d’emergència sanitària ha trobat en la tecnologia un suport essencial. La COVID-19 ha posat a prova la maduresa digital tant de les persones com de les empreses i ha requerit una gran capacitat d’adaptació a l’entorn per poder-ne sortir amb èxit. Aquest programa és el resultat de l’aprenentatge que ha significat viure la pandèmia”, argumenta el regidor d’Educació i Ocupabilitat, Víctor García Correas.

Rubí impulsa el tecnotalent es dirigeix a persones d’entre 16 o 64 anys amb l’ESO que estiguin interessades a formar-se en l’àmbit tecnològic i digital. El programa ofereix competències digitals, tècniques i transversals a través d’un pla individualitzat i culmina amb pràctiques en empresa.“Rubí impulsa el tecnotalent fa una aposta clara pel talent femení per tal d’evitar desigualtats i incrementar l’accés de les dones a llocs de treball tradicionalment masculinitats, com les ocupacions que tenen a veure amb la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques”, afegeix García Correas.

La proposta també s’adreça empreses del món de l’alimentació o la salut en procés de digitalització. A través de Rubí impulsa el tecnotalent, accediran als perfils digitals que necessiten i tindran l’oportunitat de crear de grups d’acció amb altres empreses del territori amb reptes i objectius comuns.

Es pot obtenir més informació sobre el programa a través de la web del Rubí Forma o presencialment a l’edifici de la rambleta de Joan Miró, s/n (de 8 a 15 h).