Categoria: General

 

RUBÍ FORMA PROMOU UNA SESSIÓ DE SELECCIÓ DE PERSONAL INSPIRADA EN CITES RÀPIDES

Hi han participat 40 persones candidates i cinc empreses que busquen personal amb perfil de mosso/a de magatzem, operari/a de producció, manipulador/a, caixer/a i administratiu/va
L’alcaldessa i el regidor d’Ocupabilitat han donat la benvinguda als i les participants (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí Forma ha impulsat una matinal multicita en el context laboral, inspirada en les cites ràpides, amb l’objectiu que les empreses convidades poguessin reclutar persones amb perfil de mosso/a de magatzem, operari/a de producció, manipulador/a, caixer/a i administratiu/va.

Les persones candidates han estat 40 participants del programa Ubicat d’orientació i acompanyament a la inserció i del programa Treball als barris, que també promou la inserció laboral en persones residents al barri del Pinar. Tots dos programes estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Cinc empreses hi han participat per trobar personal: Adecco que s’encarrega de la selecció de personal d’Amazon, Carrefour, Media Markt i Basf.

“Ara més que mai és important realitzar accions que facilitin l’apropament d’empreses i persones demandants d’ocupació. Als portals d’ocupació ja observem un augment de les ofertes com a ressò de la reactivació econòmica i com a administració hem de fer el possible per acompanyar en aquest procés els nostres veïns i veïnes que busquen feina”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez. La màxima edil ha donat la benvinguda a les persones candidates i a les empreses participants acompanyada del regidor d’Ocupabilitat, Víctor García Correas.

Rubí Forma ja prepara una nova jornada de cites múltiples, que tindrà com a objectiu que establiments comercials puguin trobar personal per la campanya de Nadal i Reis.