Categoria: General

RUBÍ FORMA BUSCA PERSONAL SANITARI PER INCORPORAR-SE AMB URGÈNCIA A HOPITALS, CAP’s, CENTRES SANITARIS I RESIDÈNCIES

 

El Rubí Forma col·labora amb Hospitals, CAP’s, Centres Sanitaris i residències d’avis per incorporar amb urgència personal de l’àmbit sanitari.

Davant la situació excepcional provocada pel coronavirus es busquen infermers/es, metges/esses, gerocultors, facultatius/ives, tècnics/ques en cures, auxiliars d’infermeria, auxiliars de geriatria, estudiants de 6è curs de medicina i estudiants de 4t curs en infermeria. Totes aquestes ofertes les trobareu en l’apartat ofertes de feina on hi ha un recull amb totes les ofertes, i que s’anirà actualitzant diàriament.

Us recordem que, com a mesura preventiva pel Covid19 l’edifici Rubí Forma romandrà tancat, però manté l’atenció a la ciutadania per vies no presencials, a través del telèfon 93 581 39 00 o de les adreces electròniques  informacio@rubiforma.cat, per qüestions relatives a l’Oficina d’Informació i Orientació, de formacio@rubiforma.cat, per contactar amb l’Oficina de Formació i de borsadetreball@rubiforma.cat per temes que tenen a veure amb l’Oficina d’Intermediació Laboral.