Categoria: General

Rubí aplega 89 candidats i 17 empreses en una sessió de selecció de personal inspirada en les cites ràpides

La proposta s’ha emmarcat en la Jornada Converses del Mercat de Treball 2023 del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) en coordinació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
La sessió de Speed Job Dating ha tingut lloc a la Masia de Can Serra (foto: Rubí Forma)
La sessió de Speed Job Dating ha tingut lloc a la Masia de Can Serra (foto: Rubí Forma)

 

Els ajuntaments de Rubí i Montcada i Reixac, el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) han impulsat aquest dimecres una matinal multicita en el context laboral, inspirada en les cites ràpides a la Masia de Can Serra de Rubí. La sessió d’Speed Job Dating, que s’ha coordinat des de Rubí Forma, ha posat en contacte 89 persones candidates amb 17 empreses interessades a contractar personal, principalment del sector industrial. La proposta s’ha emmarcat en la Jornada Converses del Mercat de Treball 2023 del CCVOC, en coordinació amb el SOC. L’Speed Job Dating és una tècnica de recerca de feina que permet establir cites curtes i ràpides entre persones que busquen feina i persones amb interès per contractar.

El SOC adreçava inicialment aquesta actuació només a treballadors i treballadores en situació d’atur de les empreses Continental Automotive ubicada a Rubí i TE Connectivity de Montcada i Reixac, però la bona resposta de les empreses ha permès ampliar la convocatòria a la ciutadania en general prioritàriament amb perfils professionals de l’àmbit industrial: personal d’operaris industrials, personal de manteniment, professionals de l’electromecànica, mecànica, electricitat, soldadura, maquinistes i personal de magatzem. També hi ha assistit demandants d’ocupació dels sectors de l’administració i el comerç.

Converses del Mercat de Treball és una iniciativa que vol facilitar la relació entre les persones en procés de recerca de feina i les empreses; generar un entorn de coneixement i debat al voltant de diferents sectors/àmbits  professionals; treballar i orientar competències davant característiques personals específiques que socialment es construeixen com a dificultats d’accés al mercat de treball i propiciar un espai on crear i fomentar la xarxa de contactes professionals tant per les persones en recerca com per a les empreses i entitats participants.