Categoria: General

LA RESIDÈNCIA AMANECER BUSCA PERSONAL GEROCULTOR

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Forma, col·labora amb hospitals, CAP’s, centres sanitaris i residències d’avis per incorporar amb urgència personal de l’àmbit sanitari amb motiu de l’emergència sanitària de la Covid-19

Les persones grans són un col·lectiu especialment vulnerable a la Covid-19

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de borsa de treball de Rubí Forma, vehicula ofertes de treball hospitals, CAP’s, centres sanitaris i residències d’avis per incorporar amb urgència personal de l’àmbit sanitari amb motiu de l’emergència sanitària de la Covid-19. La residència Amanecer de Rubí és un dels centres que busca amb urgència incorporar personal gerocultor. Concretament, calen dues persones que hagin cursat Cicle Formatiu de Grau Mig en Atenció a Persones en Situació de Dependència i/o Cures Auxiliars d’Infermeria o equivalent en anteriors sistemes educatius i/o Certificat de professionalitat d’Atenció Sociosanitària a Persones en Institucions Socials o certificació dels programes Acredita’t i/o Qualifica’t. La incorporació és immediata, amb un contracte temporal a temps complet. Podeu consultar l’oferta a la borsa de treball de Rubí Forma i les persones interessades poden enviar el currículim a rmps@ajrubi.cat.

Amanecer és un centre assistit de 60 places, 40 públiques i 20 privades, per  gent gran, tan autònoma com a dependent, situada al centre de Rubí.

Com a mesura preventiva, l’edifici Rubí Forma està tancat al públic, però la seva plantilla manté l’atenció a la ciutadania per vies no presencials: a través del telèfon 93 581 39 00 i les adreces electròniques , per qüestions relatives a l’Oficina d’Informació i Orientació; , per contactar amb l’Oficina de Formació i  per temes que tenen a veure amb l’Oficina d’Intermediació Laboral.