Categoria: General

 

PROGRAMA SOC-UBICAT 2020

 

Per quart any consecutiu Rubí Forma posa en marxa SOC-UBICAT, un programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. Es dirigeix a les persones en situació de desocupació , majoritàriament de llarga durada , persones inactives i persones treballadores que es trobin en situació de precarietat laboral.

 

 

Es desenvoluparan actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional, que facilitaran a la persona prendre consciència del seu perfil competencial i definir el seu objectiu professional.

Aquestes actuacions d’orientació es realitzaran, conjuntament, amb actuacions de coneixement de l’entorn productiu i d’apropament a les empreses i recursos per a la capacitació del personal tècnic.

El programa s’iniciarà el mes de desembre de 2020 i finalitzarà el 31 de desembre de 2021.

Inscripció oberta al programa durant l’any 2021

Per a més informació, us podeu dirigir a:

Oficina d’Informació i Orientació del Rubí Forma

Servei de primera acollida

Rambleta Joan Miró s/n Rubí

També podeu contactar amb Ramon Pérez trucant al telèfon 935813900

 “Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost, RESOLUCIÓ TSF/2950/2020, de 16 de novembre”.