Categoria: General

PROCÉS DE PRESELECCIÓ AMB LES EMPRESES MULTISERVEIS NDAVANT SL I TALHER A RUBÍ FORMA

 

El speed & dating o multicita és una tècnica en processos de selecció de personal. Una forma ràpida d’establir contacte i fer un intercanvi d’informació que pot ajudar tant l’empresa com les persones que busquen feina. 

Tot tenint en compte els bons resultats de l’anterior edició el juliol passat, se’n torna a convocar una altra edició per al proper dimecres 9 d’octubre, a les 11 hores, amb l’empresa MULTISERVEIS NDAVANT SL i TALHER. Per una banda,  l’empresa MULTISERVEIS NDAVANT vol detectar perfils laborals per a la neteja i el manteniment d’instal·lacions, que puguin cobrir vacants laborals de la borsa de treball de l’empresa. I per altre costat l’empresa TALHER busca perfils laborals de jardineria, manteniment forestal o peons, també per cobrir possibles vacants de la seva borsa de treball.

Aquesta acció s’adreça a la ciutadania que hi vulgui participar, amb preferència per perfils que disposin de certificació d’exclusió social i discapacitat. L’activitat es farà a la sala auditori del Rubí Forma a les 11 h, amb una durada aproximada de dues hores.

Aquest procés de selecció ofereix als reclutadors la possibilitat de realitzar el màxim d’entrevistes en el mínim temps possible. I a més, una oportunitat als candidats de destacar i poder trobar un lloc de treball. Mitjançant una presentació mútua d’empresa i participant, es facilita la comunicació entre ambdues parts i poder fer la selecció de personal. 

Si busques feina, porta el teu currículum i presenta-t’hi! 

De conformitat amb la LLei 3/2018 de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals l’informen que l’ Ajuntament de Rubí es el responsable del tractament de les dades personals sent la finalitat per a dur terme a aquest tractament oferir-li el servei  de declaració d’alta i modificació de les seves dades. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició dirigint-se a l’ Oficina d’ Atenció al Ciutadà (OAC) en C/Narcís Monturiol 13-17 (08191) Rubí. Igualment, té vostè dret a presentar una reclamació davant l’ autoritat de control. Les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a oferir-li el servei. Les dades que ens facilitin no se cediran a tercers, excepte obligació contractual o legal.