Categoria: General

Obert el termini de preinscripció per als estudis postobligatoris

 

El curs 2022 -2023, Rubí sumarà noves titulacions de formació professional

 

Carpes de L’Estatut i el JVFoix a la Jornada sobre l’FP (foto: Ajuntament de Rubí – Galdric Peñarroja)

Aquest dimecres s’ha obert el termini de preinscripció per als estudis postobligatoris. Per primera vegada, l’alumnat que actualment està cursant 4t d’ESO té preferència en el procés de preinscripció dels cicles formatius de grau mitjà, que podran fer entre 20 i el 26 d’abril. En aquestes mateixes dates també es pot fer la preinscripció pels estudis de batxillerat. El procés és telemàtic i l’alumnat ha d’adjuntar la documentació d’identificació o de criteris que correspongui en el moment de fer el tràmit. La documentació que no es pugui adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds es pot afegir fins al 27 d’abril.
El procés de preinscripció als cicles formatius de grau mitjà per a la resta de l’alumnat, aquells no tenen continuïtat d’escolarització, tindrà lloc del 17 al 23 de maig. En aquest mateix termini es podrà fer la preinscripció als cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà. La preinscripció dels cicles de formació professional i d’arts plàstiques i disseny de grau superior tindrà lloc del 25 al 31 de maig i la preinscripció del Programa Formació i Inserció, del 2 al 13 de maig. L’alumnat també es pot inscriure als cursos de certificats de professionalitat que ofereix Rubí Forma.

Més oferta formativa
El curs 2022 -2023 Rubí sumarà noves titulacions de formació professional. L’Ajuntament de Rubí, a través del Rubí Forma, oferirà el curs vinent un nou Programa Formació i Inserció d’Informàtica. L’Institut L’Estatut oferirà un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i un Cicle Formatiu de Grau Bàsic de Serveis Administratius. Aquest centre també afegirà a la seva oferta formativa un curs d’especialització en Intel·ligència Artificial i Big data. A més, l’Institut J.V. Foix oferirà el curs vinent dos nous cicles formatius de grau mitjà: Instal·lacions elèctriques i automàtiques i Manteniment electromecànic.

Tota l’oferta formativa d’FP de la ciutat es pot consultar al web municipal, dins la Jornada en línia sobre Formació Professional que trasllada a l’entorn virtual els principals continguts de la Jornada presencial que va tenir lloc al Celler els dies 6 i 7 d’abril. Durant el transcurs de l’esdeveniment es van oferir xerrades per ampliar els coneixements de les persones assistents i a orientar-les formativament i professionalment. Totes les ponències, que tenen traducció simultània a la llengua de signes, es poden veure des del canal municipal de You Tube.