Categoria: General

 

Si no podeu veure bé la circular clicar aquí

PUBLICITAT
. Aconseguir millorar les relacions dins els equips a través de la metodologia Bridge.
. Saber com entendre’s millor entre els diferents estils de persones a través del model d’estils relacionals (metodologia Bridge).
. Comprendre i resoldre els conflictes als que ens enfrontem en el dia a dia davant un entorn cada cop més disruptiu i que exigeix equips cohesionats.
contacte MERCÈ VILA
telf 93 736 11 10
mail info.formacio@cecot.org
web www.cecotformacio.org

________________________________________________________________________________________________________

De conformitat amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals l’informem que l’Ajuntament de Rubí és el responsable del tractament de les dades personals sent la finalitat d’aquest tractament oferir-li el servei de declaració d’alta i modificació de les seves dades. La legitimació per a dur a terme aquest tractament té base legal en el seu consentiment atorgat. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició dirigint-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) en C/Narcís Menard, 13-17 (08191) Rubí. Igualment, té vostè dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control. Les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a oferir-li el servei. Les dades que ens facilitin no se cediran a tercers, excepte obligació contractual o legal.