Categoria: General

Més de mil persones passen per la Jornada sobre Formació Professional del Celler

L’edició en línia de la sisena edició de la proposta es podrà consultar tot l’any al web municipal

 

La jornada ha tingut lloc al voltant del Celler (foto: Ajuntament de Rubí – Galdric Peñarroja)

 

La ciutadania ha tingut accés aquesta setmana a tota l’oferta de Formació Professional (FP) de Rubí en una jornada especialitzada que ha tingut lloc al Celler. La proposta ha recuperat el format presencial després de dos anys: l’antic celler cooperatiu de la ciutat ha vist passar més de mil persones durant el dia i mig que ha durat l’esdeveniment. Així i tot, la sisena edició de la jornada manté una edició en línia al web municipal que es podrà consultar fins a la pròxima edició presencial de la jornada.

Les 1.001 persones que han visitat la jornada han valorat especialment una de les novetats d’aquesta edició: l’organització de l’espai en sectors professionals que agrupaven les diferents empreses i l’oferta formativa. A més, també com a novetat, la jornada ha convidat a tres centres educatius que tenen oferta formativa per a persones amb diversitat funcional i totes les ponències s’han pogut seguir amb traducció en directe a la llengua de signes. Les empreses assistents també van poder contactar amb els centres educatius i amb possibles candidats

Estem molt satisfets de l’assistència de públic i de les bones sensacions que ens han fet arribar els centres educatius, les organitzacions i les empreses que han format part de la jornada. Més de mil persones en un dia i mig ens demostra que l’FP és una opció formativa que desperta molt d’interès”, diu l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

La jornada ha mostrat tota l’oferta formativa de Formació Professional integrada de Rubí, amb demostracions d’oficis i amb la col·laboració de diverses empreses. Durant els dos dies, les persones que han passat pel Celler han tingut accés a l’oferta formativa de l’Ajuntament de Rubí (Rubí Forma, Rubí Jove, Oficina de Serveis a l’Empresa, programa SEFED, Servei d’Educació, Font del Ferro, Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés i l’Escola d’Art i Disseny, edRa), l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya; la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa; CECOT Formació, Col·legi Balmes, Col·legi Regina Carmeli, Consell Comarcal del Vallès Occidental, Departament d’Educació SSTT Vallès Occidental, DE’P Institut, Diputació de Barcelona, Escola d’Adults de Rubí, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Oficial d’Idiomes, Fundación Grupo HADA, Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, Institut FP Sant Cugat, Institut J.V. Foix, Institut l’Estatut, Institut La Serreta, Itinere Serveis Educatius, sl, LaFACT FUPAR; L’Heura del Vallès, Fundació privada; Oficina de Treball de Rubí (SOC), Serveis i Assessorament Cem Formació, SL.