Categoria: General

PRÒXIM CURS: LEAN OFFICE, PRODUCTIVITAT I GESTIÓ DEL TEMPS

Si no podeu veure bé la circular clicar aquí

PUBLICITAT

.Assimilar i comprendre el sistema Lean per ser capaç de traslladar els conceptes i eines apreses a la seva empresa, despatx i oficina.
.Obtenir una visió global de la filosofia Lean i la seva aplicació en forma de Lean Office.
.Dominar les principals eines i conceptes per iniciar una transformació Lean en l’àmbit de processos administratius, financers i gerencials de la seva empresa, despatx o oficina.
.Organitzar el seu temps i ser més productiu.
.Reduir els costos i el temps dedicat a tasques no importants (o de no valor).

contacte Mercè Vila
telf 93 736 05 50
mail info.formacio@cecot.org
web www.cecotformacio.org

________________________________________________________________________________________________________

 

 

En compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/ 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades personals formen part d’una Base de dades comuna titularitat de les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot, la finalitat de la qual és la remissió d’informació i novetats relacionades amb les activitats del Grup Cecot.
Les seves dades seran conservades fins que sol·liciti la supressió d’aquestes. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a través del correu electrònic rgpdformacio@cecot.org.
Pot dirigir-se al nostre Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic dpd@cecot.org. Finalment, l’informem que l’assisteix el dret a reclamar davant l’Agència Espanyola de Protecció de dades www.agpd.es.
Disposa de tota la informació detallada en la nostra política de privadesa.