Categoria: General

L’alcaldessa dona la benvinguda a 34 persones que s’incorporen al consistori a través de plans d’ocupació

Les noves contractacions refermen el compromís municipal per facilitar la reincorporació al mercat laboral de persones de col·lectius especialment vulnerables
L’alcaldessa s’ha trobat amb les noves contractacions al Rubí Forma (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)
L’alcaldessa s’ha trobat amb les noves contractacions al Rubí Forma (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

 

L’Ajuntament de Rubí ha incorporat 34 treballadors i treballadores a través del programa Treball i Formació de 2022. Les noves contractacions s’han incorporat recentment als seus llocs de treball i tenen contracte d’un any.

Els i les noves treballadores responen a perfils d’especial vulnerabilitat o bé per edat o bé per situació personal: 12 són persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació; 13 tenen 52 anys o més i 9 són destinatàries de la renda garantida de ciutadania. Totes estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO). Mentre treballin a la corporació local, rebran acompanyament i suport per tal de facilitar, entre altres, un reforç competencial en l’àmbit laboral.

Les 34 persones que s’han incorporat a l’Ajuntament fan tasques d’adminstratius/ves, auxiliars de la llar;  oficials 2a de fusteria, pintura o jardineria; agent cívic/a o peó de jardineria, pintura o paleta. Així, se sumen als equips de Serveis Socials, Educació i Infància, Projecció de la Ciutat i Relacions Ciutadanes.

Els i les noves membres de la plantilla han estar rebudes aquest dimecres per l’alcaldessa, Ana Mª Martínez Martínez; la regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer Polo; el regidor d’Ocupació, Víctor García Correas; el regidor del Servei d’Obra Pública, Juan López Nuñez, i el regidor del servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat, Miguel Ángel Romero Alcalde, a l’edifici Rubí Forma. L’alcaldessa els ha donat la benvinguda a la corporació: “us heu incorporat a l’administració pública més propera a la ciutadania, aquella que dona servei directament als vostres veïns i veïnes. Ens ajudareu a mantenir els parcs i jardins de la ciutat bonics i agradables; a promoure el civisme, a pintar o mantenir en bon estat l’espai públic o us incorporeu al grup de persones que s’encarreguen de la tasca administrativa que permet que el consistori es posi en marxa”.

Per aquesta edició del programa Treball i Formació, l’Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de 800.136,96 euros, que es complementa amb una aportació municipal de 118.157,44 euros.