Categoria: General

                              Rubí Forma prepara una jornada sobre el sistema integrat d’FP adreçada a professionals

 

L’Ajuntament de Rubí, a través del Rubí Forma, oferirà dimarts 29 de gener una jornada sobre el sistema integrat de formació i qualificació. L’acte que tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí Forma de la Rambleta de Joan Miró a partir de les 9 h, està adreçat a tècnics, professionals i empresaris.

 

(foto: Ajuntament de Rubí – Cesar Font)

La jornada que obrirà la regidora de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Rubí, Marta García, es dividirà en dos blocs: en la primera part es parlarà del sistema integrat de Formació Professional a través de les ponències de Núria Pi, directora tècnica de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals;  Miquel Carrión, responsable de suport tècnic a les polítiques actives d’ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya;  i Àlex Lobaco, subdirector de programes de formació del Consorci per a la formació contínua de Catalunya. En la segona part, després de la pausa cafè a càrrec del PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering de l’Ajuntament de Rubí, Antònia Ariza, responsable de la unitat de Mesures Flexibilitzadores de l’FP de la subdirecció de programes i projectes del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Manuela Merino, cap de l’Àrea de Qualificacions de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals parlaran de les Vies de Qualificació Professionals. Al final de cada bloc hi haurà un torn obert de paraula on tothom podrà intervenir.

L’acte conclourà a les 13 h amb les intervencions de Fabián Mohedano, president del Consell Català de la Formació Professional i Rafael Güeto, regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Rubí. “Rubí Forma vehicula l’oferta de formació professional de la ciutat. La manera de treballar que hem consolidat a través del projecte Rubí Forma permet oferir treballadors qualificats a les empreses i crear ocupació de qualitat. Estem segurs que la jornada serà molt útil i convido a tothom a participar-hi”, diu Güeto.

Per formalitzar la vostra inscripció feu click en aquest enllaç.

Inscripció tancada.