Categoria: General

LA JORNADA ANUAL SOBRE FORMACIÓ PROFESSIONAL CONSOLIDA EL FORMAT EN LÍNIA

 

La setena edició de la proposta, pensada per a tota la ciutadania que vulgui millorar o ampliar la seva formació, tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 d’abril a www.rubi.cat/FP

Tota l’oferta formativa de Formació Professional (FP) de Rubí es mostrarà a la ciutadania a través d’una mostra en línia especialitzada els dies 13, 14 i 15 d’abril. La proposta arriba a la setena edició i es consolida per segon any consecutiu en format telemàtic amb el lema Tria FP. Per assistir-hi només caldrà entrar a www.rubi.cat/FP.

La mostra arrencarà el 13 d’abril a les 9 h amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez i el regidor d’Eduació i Ocupabilitat, Víctor García Correas que es dirigiran a l’alumnat dels centres a través de videotrucada.

A partir de llavors,  la pàgina web municipal donarà accés a l’oferta formativa de Formació Professional ordenada per famílies professionals: Activitats físiques i esportives, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Electricitat i electrònica, Energia i Aigua, Ensenyaments Artístics, Hoteleria i Turisme, Imatge Personal, Informática i comunicacions, Sanitat, Serveis socioculturals i a la comunitat, Transport i manteniments de vehicles, Formació per a persones adultes i Suport integral en la millora de l’ocupabilitat.

Dins de cada família professional, els i les visitants virtuals hi trobaran els cicles formatius que s’ofereixen a Rubí, l’escola o institut que els ofereix, el detalls de les sortides professionals que proporciona i un vídeo que ha elaborat per cada cicle el centre formatiu que l’ofereix.

Paral·lelament, s’han preparat xerrades informatives que també es podran seguir en format audiovisual: L’FP Dual, una oportunitat per al teu futur professional. Converses amb aprenents que explicaran la seva experiència, a càrrec de Carlota Torrens Csonka, assessora de l’Aliança per l’FP Dual; Vocacions industrials. Una qüestió de futur! a càrrec de Yolanda Ordóñez, tècnica de formació pel treball del Consell Comarcal del Vallès Occidental.