Categoria: General

INSCRIPCIONS OBERTES PER A LES ACTIVITATS DELS SERVEIS LOCALS D’OCUPACIÓ: PERSONES I EMPRESES DEL MES DE NOVEMBRE

 

L’Ajuntament de Rubí realitzarà dues accions formatives en el mes de novembre del programa “Recull d’activitats per als serveis locals d’ocupació: persones i empreses” de la convocatòria del Catàleg de serveis per al 2020 de la Diputació de Barcelona.

 

Rubí Forma organitza una sessió formativa sobre processos de selecció dirigida a empreses i professionals.

La sessió formativa “Eines per una selecció de personal eficient i amb resultats satisfactoris” tindrà lloc dimarts 3 de novembre entre les 9 i les 14 h a l’edifici Rubí Forma i està dirigida a empreses i professionals  de l’àmbit dels recursos humans de les organitzacions. Aquesta formació té com a objectiu proporcionar eines i tècniques per a la selecció de personal que permetin als professionals de recursos humans prendre decisions encertades i dur a terme una gestió eficient dels processos selectius.

A més, entre el 10 i el 13 de novembre es realitzarà la sessió formativa “On vas amb aquesta edat buscant feina”. Amb l’objectiu de preparar emocionalment a les persones per poder entrenar-les en eines de recerca de feina adaptades a la seva realitat i que ho facin amb motivació. Les sessions es faran en horari de matí de 10 a 13 h.

Les persones interessades en la sessió podeu formalitzar la inscripció fent clic aquí o bé de manera presencial en el servei de Primera Acollida de l’edifici Rubí Forma situat a la  Rambleta de Joan Miró s/n.