Categoria: General

OBERTES LES INSCRIPCIONS DELS NOUS CURSOS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL CONTÍNUA

 

Rubí Forma ofereix tres cursos de formació professional contínua totalment subvencionats per a persones treballadores ocupades interessades a millorar les seves competències professionals.

· Un curs d’Anglès A.1.A (nivell inicial). Aquest curs té una durada de 75 h i començarà el pròxim dia 1 d’octubre i finalitzarà el 28 de novembre. L’horari serà de tardes de 18 a 21 h els dilluns, els dimarts i els dijous. 

· Un curs de Neuromàrqueting que té per objectiu augmentar la capacitat d’influir en els clients i d’establir relacions emocionals amb ells. El curs té una durada de 30 h i començarà el pròxim dia 17 d’octubre i finalitzarà el 28 de novembre. Les classes seran els dimarts i els dijous de 18  a 20.30 h. La metodologia d’aquest curs és participativa i combinarà exposició de continguts amb la resolució de casos pràctics.

· Un curs de Visual Merchandising amb l’objectiu d’ensenyar tècniques d’exposició, de disseny d’espais comercials i de presentació del producte, a més d’aprendre estratègies de punt de venda per augmentar els beneficis. El curs té una durada de 16 h, del dia 5 al 28 de novembre. L’horari serà els dimarts i els dijous de 18 a 20 h. 

A tots els cursos cal preinscriure’s a través del web de Rubí Forma: http://bit.ly/2kLbrQz