Categoria: General

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE’T AL CURS DE GESTIÓ I ADMINISTRACIÓ EMPRESARIAL DEL PROGRAMA SEFED

 

El programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un projecte de formació professional ocupacional que té com a finalitat qualificar professionalment persones en el camp de l’administració i la gestió empresarial, mitjançant la metodologia de la simulació d’empreses.

Alumnes SEFED edicions anteriors (foto: Ajuntament de Rubí)

Les persones que vulguin realitzar el curs han de tenir 16 o més anys i trobar-se en situació d’atur buscant feina (Cal estar inscrits/es en el Servei d’Ocupació de Catalunya). El curs s’inicia el dia 28 d’octubre  i finalitzarà el 5 de juny de 2020 i té una durada de 920 hores. Aquest curs permet obtenir un certificat de professionalitat de nivell dos i fer pràctiques a empreses reals

Les persones interessades en el programa SEFED han de formalitzar la preinscripció a través del web del Rubí Forma o, de manera presencial a l’edifici Rubí Forma, a la Rambleta Joan Miró, s/n. El  servei oferirà l’última sessió abans del curs el pròxim dimarts 15 d’octubre  a les 9h. Cal portar el currículum actualitzat i un bolígraf.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.