Categoria: General

Arriba la VI Jornada sobre la Formació Professional

La VI Jornada sobre la Formació Professional tindrà lloc al Celler de Rubí els dies 6 i 7 d’abril

 

La jornada es desenvoluparà al Celler (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
La jornada es desenvoluparà al Celler (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

 

Més de 900 persones s’han inscrit a la VI Jornada sobre la Formació Professional que tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril al Celler de Rubí.
Aquest esdeveniment s’ha liderat des del Consell de l’FP i ha estat organitzat per l’Ajuntament de Rubí a través de Rubí Forma.

Durant gairebé dos dies i sota l’eslògan “Tria FP”, Rubí mostrarà l’oferta formativa de Formació Professional de la ciutat i del seu entorn des d’una visió integrada: inicial, ocupacional i continua. La jornada és un esdeveniment adreçat a tota la ciutadania de més de 16 anys amb independència de la seva situació laboral.

L’esdeveniment té com a objectiu principal promoure la formació professional com a eina d’orientació o reorientació pel futur laboral, el reciclatge professional de persones en actiu i l’impuls de noves vocacions professionals.

A més, durant tot el dijous (9 a 19 h) i el matí del divendres (9 a 14 h) estan programades xerrades informatives i reflexives. La ciutadania pot consultar dates, horaris i ponents de les diferents activitats a través d’aquest enllaç.

La jornada permet visitar els estands amb l’oferta d’FP integrada de Rubí, alguns centres de Sant Cugat, Barcelona i Terrassa. Paral·lelament, la proposta compta amb dues activitats permanents que oferirà el Consell Comarcal del Vallès Occidental:
• A la indústria, on són les dones?: una exposició sobre la discriminació de gènere a la indústria.
• L’Escape Truck: un dispositiu sobre rodes on es podrà posar en joc les competències professionals dels assistents.
• Ràdio Rubí realitzarà part de la seva programació des del Celler i oferirà actuacions musicals en directe, sota el projecte ”Viu en viu l’experiència de fer ràdio”.

Per primer cop, la jornada s’ha organitzat per sectors professionals: indústria i tecnologia, hoteleria i turisme, administració i gestió, imatge personal, art i disseny, serveis a les persones i físic-esportiu. De cada sector, els i les visitants descobriran l’ oferta formativa que s’ofereix a la ciutat i empreses representatives. També es podran seguir demostracions pràctiques d’algunes professions/oficis.

De moment, més de 700 persones s’han inscrit a la jornada, que és gratuïta i oberta a tot hom, es recomana inscriure’s al següent enllaç.