Categoria: General

L’ALCALDESSA DONA LA BENVINGUDA A 14 PERSONES QUE S’INCORPOREN A L’ADMINISTRACIÓ A TRAVÉS DE PLANS D’OCUPACIÓ

Les noves contractacions s’emmarquen en una convocatòria extraordinària i urgent del programa Treball i Formació per pal•liar situacions derivades de la Covid-19
L’alcaldessa s’ha trobat amb les noves contractacions al Rubí Forma (foto. Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’Ajuntament de Rubí ha incorporat aquesta setmana 14 nous treballadors i treballadores a través del programa ‘Treball i Formació Covid-19’. Es tracta de 5 auxiliars tècnics/ques d’integració social, 1 auxiliar tècnic/a informàtica, 1 auxiliar administratiu/va, 3 conserges i 4 agents pel civisme que avui han estat rebuts per l’alcaldessa, Ana Mª Martínez Martínez; el regidor d’Educació, Víctor García Correas i el regidor de Recursos Humans, Moisés Rodríguez Cantón, en una trobada a l’edifici Rubí Forma. “Avui us donem la benvinguda a l’estructura de l’Ajuntament de Rubí i us desitgem molta sort durant aquests mesos que treballarem plegats per la ciutat”, ha dit l’alcaldessa.

Els nous treballadors i treballadores contractats responen a diferents perfils: persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020 i persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. Tots s’han incorporat a la feina aquest dijous 10 de desembre i tenen contracte de 9 mesos, fins al 9 de setembre del 2021.

Per aquesta edició excepcional del programa Treball i Formació, l’Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de 203.245,98 euros, que es complementa amb una aportació municipal de 45.008,66 euros.

L’objecte de la convocatòria és la realització de projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores amb dificultats d’accés al treball per mitjà de l’adquisició d’experiència professional en l’actual context de crisi sanitària, social i econòmica. A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades seguiran també accions formatives presencials i dins de la jornada laboral sobre intel·ligència emocional i habilitats de comunicació.