Categoria: General

 

L’ALCALDESSA DONA LA BENVINGUDA A 6 DONES QUE S’INCORPOREN A L’ADMINISTRACIÓ A TRAVÉS DE PLANS D’OCUPACIÓ

Les noves contractacions mostren el compromís municipal per crear oportunitats laborals per les dones
L’alcaldessa s’ha trobat amb les noves contractacions al Rubí Forma (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha incorporat aquesta setmana 6 noves treballadores a través de la línia DONA i COOR del programa Treball i Formació . Les noves contractacions s’han incorporat aquest divendres als seus llocs de treball com a conserges o administratives i tenen contracte d’un any. Així, la seva feina revertirà directament en l’atenció a la ciutadania.

Les dones han estar rebudes per l’alcaldessa, Ana Mª Martínez Martínez; la regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer Polo; el regidor d’Ocupació, Víctor García Correas i el regidor de Recursos Humans, Moisés Rodríguez Cantón, a l’edifici Rubí Forma. “L’equip de govern manté un compromís ferm per crear i fomentar la creació d’oportunitats per les dones de la ciutat”, ha dit l’alcaldessa.

Les noves treballadores contractades responen a perfils d’especial vulnerabilitat o bé per edat o bé per situació personal. L’experiència laboral que podran adquirir aquest any anirà acompanyada d’accions de formació perquè puguin desenvolupar competències professionals aplicables a d’altres activitats laborals. El programa també ofereix acompanyament individualitzat a les dones participants. “Som molt conscients que les dones son un col·lectiu que sovint treballa en precari, passava abans de la Covid i la pandèmia no ha fet més que aprofundir aquesta desigualtat”, argumenta la regidora d’Igualtat.

Per aquesta edició de la línia DONA del programa Treball i Formació, l’Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de 150.165,62 euros, que es complementa amb una aportació municipal de 24.121,80 euros.