Categoria: General

 

L’AJUNTAMENT CONTRACTA 10 PERSONES A TRAVÉS DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL

L’alcaldessa ha donat la benvinguda als alumnes que s’incorporaran al servei d’Informàtica i al Rubí Forma.

L’alcaldessa, el regidor d’Educació i Ocupabilitat i la regidora de serveis Informàtics amb els alumnes de L’Estatut (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí contractat 10 persones que estudien FP DUAL als instituts L’Estatut i La Serreta. Amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats del mercat laboral, la formació professional dual aposta per augmentar la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, en el procés formatiu dels alumnes. L’alumnat rep part de la formació al centre de formació professional i l’altra part l’obté mitjançant les activitats formatives i productives en l’empresa.

L’estada del nou personal al consistori es divideix en dues fases: en la primera, de 100 hores, l’alumnat realitzarà pràctiques per adaptar-se al funcionament de l’administració i, en finalitzar aquest període al setembre, s’iniciarà l’estada remunerada en modalitat de contracte laboral durant 900 hores.

Els cinc alumnes de l’institut L’Estatut que estudien graus relacionats amb la informàtica treballaran dos al Rubí Forma i tres al servei d’Informàtica municipal i les cinc estudiants de La Serreta que estudien graus d’educació infantil, integració social i d’atenció a persones dependents s’incorporaran a les escoles bressol municipals i al servei de Joventut.

Aquest divendres, l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez, el regidor d’Educació i Ocupabilitat, Víctor García Correas i la regidora de serveis Informàtics, Annabel Cuesta Fabre, han rebut a la benvinguda a l’alumnat de L’Estatut. “Defensem el valor de la FP DUAL i com a empresa que som, res millor per defensar una cosa que predicar amb l’exemple. Esperem que aquesta sigui la primera de moltes benvingudes a persones que s’incorporin a la plantilla a través de la modalitat dual de l’FP”, ha dit l’alcaldessa que ha insistit en la voluntat del consistori de continuar treballant per fomentar la formació professional dual també entre les empreses de la ciutat.