Notícies

13/11/2017  NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA 30 PLUS

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició del programa “30 PLUS”

Rubí Forma inicia un programa d’inserció laboral per a persones de 30 anys i més en situació d’atur.

El 30 Plus és un programa per a facilitar la inserció laboral de persones en situació d’atur preferentment entre 30 i 45 anys i baix nivell formatiu.

El consistori ha rebut una subvenció de 110.000,00€ per posar en marxa aquesta nova proposta que consta de prospecció, orientació i acompanyament a la inserció i la formació per tal que 25 persones principalment del municipi de Rubí i que estiguin en situació d’atur puguin trobar feina.

El 30 Plus identifica els llocs de treball que les empreses necessiten cobrir i ajusta la formació que s’ofereix als participants a les necessitats de les vacants. Així, les persones reben orientació i acompanyament durant el procés de contractació i formació, i les empreses contractants obtenen una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional durant un mínim de sis mesos i màxim de nou mesos.

Rubí Forma ofereix a partir d’avui 13 de Novembre, sessions informatives i atenció individualitzada tant a les persones com a les empreses interessades en el programa. El període d’execució del programa 30 Plus és de 18 mesos, incloses les accions de prospecció i assessorament d’empreses.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per ORDRE TSF/284/2016, de 24 d’Octubre.

Per a més informació contacteu amb

Sarai Arqué
Telèfon: 93 581 39 00 - Extensió 184
Rubí Forma

     

Posada en marxa del programa UBICAT

Ajuntament de Rubí

Borsa de treball

Oficina de serveis a l'empresa

Jornades sobre Formació Professional a Rubí

Inverteix a Rubí